Aceasta pagina este dedicata celor mai recente produse lansate pe piata de catre partenerii nostri.

metrology-systems_aramis-srx_header_01

ARAMIS SRX – Senzorul dedicat aplicatiilor High-End

Noul senzor ARAMIS SRX este utilizat pentru masurarea 3D optica a coordonatelor, deplasarilor si tensiunilor. Acesta inglobeaza cea mai noua tehnologie ce include camere de 12 megapixeli. Avand capacitatea de capturarea a pana la 2000 de imagini pe secunda, senzorul este dedicat in special aplicatiilor high-speed. In plus, dispune de o setare suplimentara pentru aplicatiile de crash-test care permite o rata de achizitie a imaginii de 1000 de imagini pe secunda in format HD. Senzorul prezinta o inalta stabilitate, fiabilitate si usurinta in utilizare, motiv pentru care este utilizat in principal in medii si aplicatii industriale.

Noul ARAMIS SRX

ATOS Capsule

ATOS Capsule

ATOS Capsule înglobează noi concepte tehnologice alături de tehnologiile existente deja în gama High-End ATOS Triple Scan. Noul sistem de scanare high-end ATOS Capsule este dedicat obiectelor de dimensiuni mici și medii.

Beneficiind de tehnologie de ultimă generație, ATOS Capsule oferă cea mai înaltă rezoluție de scanare și posibilitatea digitizării celor mai fine detalii. Pot fi capturate până la 12 milioane de pucte de măsurare independente în decurs de 1 până la 2 secunde.
Senzorul poate fi utilizat și pe celulele de inspecție din gama ATOS ScanBox, in funcție de configurația aleasă, permite măsurarea simultană a mai multor componente. Datorită structurii și a componenelor sale, acesta asigură stabilitate procesului de măsurare.

t12wn1

T21WN

Noul traductor de cuplu T21WN masoara atat cuplul static, cat si cel dinamic, precum si viteza si unghiul de rotatie. Este solutia ideala pentru teste haptice si teste pe materiale.

Interval de masurare: 0.1 Nm – 200 Nm

Clasa de precizie: 0.2

Clipx

ClipX- Amplificatorul analog de masurare de ultima generatie pentru aplicatii industriale

Amplificatorul analog de masurare ClipX stabileste noi standarde in control proceselor industriale. ClipX se adapteaza la cerintele de masurare, indiferent daca este utilizat la aplicatii cu unul sau mai multe canale, in masini de productie, in bancurile de testare sau pentru monitorizarea productiei. Se pot conecta simultan pana la sase dispozitive, intr-o configuratie modulara, iar datele masurate pot fi pre-calculate.

  • Clasa de precizie: 0.01
  • Intrari de masurare: marci tensometrice punte intreaga si semi-punte, traductor piezorezistiv, potentiometru, PT100, curent si tensiune
  • Interfete: PROFINET, EtherCAT®, PROFIBUS, Ethernet / IP ™, analogica (V / mA), I / O digitala si Ethernet (TCP / IP)
  • IIoT (Industrial Internet of Things): Diagnosticare la distanta, integrare web si stocare de date in interfata Cloud prin OPC-UA *
Paceline

Paceline CSW – Inele piezoelectrice de masurare a incarcarii

Inelele piezoelectrice de masurare a incarcarii din gama Paceline CSW masoara forta bruta in directia cablului (cand sunt montate si reglate).

  • Inaltime mica de constructie : 3-5 mm
  • Capacitate: 1kN – 8 kN
  • Clasa precizie HBM: 1
Right Menu Icon