Genesis HighSpeed Recorder Tranzitoriu & Sistem de Achizitii Date

Genesis HighSpeed este o platforma modulara pentru masuratori rapide ale parametrilor electrici si mecanici. Un recorder tranzitoriu, sistem de inregistrare a datelor si sistem de achizitii de date – toate intr-un singur dispozitiv. Datorita configurarii modulare este echipat pentru orice sarcina de masurare de mare viteza. Poate fi configurat dupa cum este necesar,  fiind alcatuit dintr-un mainframe, placa de achizitie date si software-ul Perception.

Disponibile de asemenea: Dispozitive cu conditionare de semnal pentru toti senzorii utilizati in mod uzual si digitizoare izolate cu ghid de unde optica pentru obtinerea semnalului, chiar si in medii de inalta tensiune.

mc_gen7i-gen16ta

Modular

Alegeti un mainframe cu sau fara PC. Folosind functia de sincronizare, puteti opera cateva mainframe-uri simultan – cu mii de canale in paralel.

mc_cards

Rapid

Genesis HighSpeed ofera o gama larga de placi de achizitie de date cu rate de esantionare de la 20 kS/s la 100MS/s.. Salvarea fluxului de date se face direct pe hard disk cu o viteza de pana la 400 MB/s. Modulul de achizitie dubla permite schimbarea ratelor de esantionare – daca este necesar, de pana la 400 de ori pe secunda.

mc_monitor

Sigur

Chiar si in medii de lucru dificile, puteti fi siguri ca rezultatele masuratorilor sunt protejate cu Perception and Genesis HighSpeed – ideale pentru testele care nu pot fi repetate.

Aplicatii Versatile

 Industria aerospatiala

 Energie / Inalta tensiune

  • Intrerupator de circuit si testarea comutatorului
  • Analiza impulsurilor fulgerelor
  • Analiza impulsurilor de comutare
  • Analiza tensiunii tranzitorii de restabilire (TRV)
  • Testarea sigurantelor

 Testarea materialelor

 Industria auto

  • Gestionarea sistemelor de injectie
  • Analiza bobinelor de aprindere

 Generatoare si motoare electrice

 Service

  • Inspectie si mentenanta preventiva
  • Prognoze in functie de planul de intretinere
  • Depanare
daq_gn1640b-2_gn840b_pictos_kachel-350px (1)

Placa de achizitie universala si rapida (card DAQ) , suporta noua tipuri diferite de senzori cu 500 kS/s pe fiecare canal de intrare.

gn611b_345

Placa de achizitie cu izolatie de 1 kV cu rata de esantionare de 2MS/s. Extinde semnificativ optiunile pentru testarea electrica si obtinerea calculelor in timp real.

gn611b_345 (1)

Placa de achizitie cu izolatie de 1 kV cu rata de esantionare de 200 kS/s. Extinde semnificativ optiunile aplicatiei pentru testarea electrica si obtinerea calculelor in timp real.

gn815_345

Placa de achizitie GEN DAQ Basic/IEPE ISO 2 MS/s este un dispozitiv de conditionare a semnalului general pentru utilizare cu intrari de tensiune sau semnale cu conditionare externa.

gn815_345 (1)

Placa de achizitie GEN DAQ Basic/IEPE ISO 200 kS/s este un dispozitiv de conditionare a semnalului general pentru utilizarea cu intrari de tesniune, semnale externe.

gn410-gn411_345

Placa de achizitie GEN DAQ Bridge ISO 200kS/s suporta marcile tensometrice si conditioneaza semnalul tensiunii si curentul de excitatie.

gn410-gn411_345 (1)

Placa de achizitie GEN DAQ Bridge ISO 1MS/s suporta marcile tensometrice si conditioneaza semnalul tensiunii si curentul de excitatie.

gn412-gn413_345

Pentru semnalele ultra-rapide, placa de achizitie de 100 MS/s este echipata cu patru canale de obtinere a datelor la o viteza foarte mare.

GN413

gn412-gn413_345 (1)

Pentru semnalele ultra-rapide, placa de achizitie de 25 MS/s este echipata cu patru canale de obtinere a datelor la o viteza foarte mare.

gn440-gn441_345

Aceasta placa de achizitie unica, de ultima generatie, cu amplificator ultra-rapid, indeplineste o multitudine de cerinte, de la masuratori diferentiale si pana la/sau masuratori izolate.

gn440-gn441_345 (1)

Aceasta placa de achizitie unica, de ultima generatie, cu amplificator ultra-rapid, indeplineste o multitudine de cerinte, de la masuratori diferentiale si pana la/sau masuratori izolate.

gn321x_345

Placa cu 32 de canale, suporta traductoare tip Charge, IEPE, precum si TEDS clasa 1 suport pentru IEPE.

gn321x_345 (1)

Placa de achizitie cu 32 de canale, poate fi utlizata in medii cu zgomot electric.

gn4070_345

Placa Binara Marker HV este o optiune de intrare dedicata produselor GEN DAQ.

gn6470_345

Placa binara Marker CT este o optiune dedicata de introducere binara pentru produsele GEN DAQ.

gen3i_345

GEN3i este un sistem de intregistrare de date puternic si rapid. Ofera atat optiunea de inregistrare continua direct pe disc, cu o viteza de pana la 200 MB/s, cat si o inregistrare rapida a datelor tranzitorii.

gen7ta_345

GEN7tA permite achizita rapida a datelor printr-un numar mare de canale si inregistrarea datelor tranzitorii pentru cerintele de ultima ora. Rapid, fiabil, flexibil.

gen3t_345

Sistemul de achizitie date de mare viteza GEN3t de la HBM este proiectat pentru instalarea in dulapuri de comanda (19 ”).

gen17ta_345

GEN17tA ofera achizitii de date de mare viteza cu un numar mare de canale in trend cu cerintele de ultima ora.

gen7i_345

GEN7i este un sistem de inregistrare date puternic si rapid. Poate inregistra continuu direct pe disc cu o viteza de pana la 350 MB/s, dar poate face o inregistrare rapida tranzitorie.

gen2tb bun

Noul sistem de achizitii de date GEN2tB este o solutie eficienta din punctul de vedere al costurilor pentru numaratoarea redusa a canalelor sau pentru aplicatii care necesita o configurare distribuita.

Instruments using Fiber Optic Isolated Digitizer

isobe5600_overview_burned

Sistem de izolare  ISOBE5600 si recorder tranzitoriu autonom pentru masurarea datelor in medii de inalta tensiune, rapid si sigur.

daq_hv6600_mv6600_burned

Digitizer-ul izolat este un capat frontal cu fibra optica pentru recorder-ul Genesis High Speed.

Right Menu Icon