Vibrometre laser Doppler

OMS Laser Point LP01

LaserPoint LP01 este un vibrometru laser Doppler uni-punct pentru masurarea vibratiilor, pe aproape orice obiect. Nu necesita focalizarea razei si nici tratarea speciala a suprafetei de masurat. Vibrometrul este compact si portabil, permitand obtinerea de rezultate precise la un pret de cost foarte competitiv.

Domeniul de viteza: 5 μm/s .. 800 mm/s 1
Domeniul de frecventa: 0.01 Hz to 20 kHz 2
Distanta de lucru: 1 cm to 5 m
Domeniul deplasarii: 0.04 nm (at 20 kHz) to 120 mm (at 1 Hz)
Optica: Colimata (nu necesita focalizare)
Reflectivitarea suprafetei: Suprafete reale, asa cum sunt
Semnal de iesire: analog viteza si 10.7 MHz FM
Dimensiuni: Laserul: 24 x 11.4 x 7.6 cm
Controlerul electronic: 30 x 22 x 6 cm
Greutate: laser: 1.4 kg
Controler electronic: 3.9 kg
Filtre low-pass: 1,2,5,10,20 kHz
Tensiune de iesire (max)” ± 10 V
Laser” 780 nm, <15mW, Class IIIb, 650 nm, <1mW, Class II
Alimentare: 100 to 230 VAC at 50/60 Hz
Temperatura de operare: 3 – 45°C

OMS Laser Scan LS01

LaserScan LS01 este un scaner laser Doppler, compact, dar puternic, care include tot ceea ce este necesar pentru o masuratoare completa – vibrometrul laser, oglinzi de scanare, camera CCD, unitate de achizitie date, generator de semnal, laptop si software. In cateva minute, LaserScan LS01 poate scana sute de puncte pentru a realiza o animatie 3D, care ilustreaza vibratia structurii de masurat.

Domeniul de viteza: 5 μm/s to 800 mm/s
Domeniul de frecventa: 0.1 Hz to 20 kHz
Distanta de lucru: .5 m to 5 m
Optica: Colimata (Nu necesita focalizare)
Imbunatatirea reflectivitatii suprafetei: de regula, nu este necesara
Semnal de iesire: Analog Viteza si 10.7 MHz FM
Dimensiuni: Laser: 36 x 25 x 18 cm
Controler electronic: 43 x 33 x 10 cm (standard 19-in rack)
Greutate: Laser: 10 kg
Controler electronic: 6.2 kg
Filtre low-pass: 1,2,5,10,20 kHz
Tensiune de iesire (max): ± 10 Volts
Laser: 780 nm, <15mW, Class IIIb, 650 nm, <1mW, Class II
Domeniul de scanare: ± 20° fiecare axa
Dimensiune raza: 1mm diametru
Alimentare: 110V/220V

VibroLaser ScanSet

OMS Corporation este distribuitor exclusiv al VibroLaser ScanSet, in SUA. ScanSet este un modul hardware si software, care transforma orice vibrometru laser Doppler uni-punct, intr-un vibrometru laser cu scanare. El include un set de oglinzi de scanare, camera CCD si software pentru definirea precisa a zonei de scanat. Apoi, ScanSet va achizitiona, procesa si afisa, in mod automat, valorile masurate ale vitezei. De asemenea, este disponibil un set de adaptoare pentru montarea ScanSet pe orice vibrometru laser Doppler uni-punct.

Pachetul ScanSet cuprinde doua module pentru convertirea oricarui vibrometru laser uni-punct, intr-un vibrometru laser cu scanare. Unul dintre module contine oglinzile de scanare de precizie si camera CCD. Pentru a fi siguri ca raza laser loveste oglinzile in punctul necesar, ScanSet dispune de un sistem de ajustare liniara a pozitiei si un sistem de blocare, pentru asigurarea celei mai bune pozitii. ScanSet lucreaza, cel mai bine, cu OMS LaserPoint, dar poate fi utilizat si cu vibrometre laser produse de alte companii. Pentru mai multe detalii referitoare la compatibilitatea cu alte vibrometre laser, va rugam sa contactati OMS.

OMS Multi-Beam Vibrometer

OMS Corporation este singura companie care ofera vibrometre laser cu raze multiple. OMS poate produce vibrometre cu raze multiple, particularizabile,cu pana la 31 de raze, care pot masura simultan vibratiile oboectului de masurat. Vibrometrul cu raze multiple este singura solutie pentru masurarea evenimentelor rapide sau care nu se pot repeta, fiind in acelasi timp si o solutie pentru masurarea evenimentelor rapide sau care nu se pot repeta, si totodata, o solutie mult mai rapida decat solutia uni-punct (cu o singura raza),. Va rugam sa contactati OMS pentru discutii referitoare la vibrometrul dumneavoastra cu raze multiple particularizat.

OMS poate livra sisteme cu raze multiple cu model al razerlor particularizat, conform cu cerintele clientului. Mai mult decat atat, numarul razelor, distanta pana la obiectul de masurat si domeniul de frecventa pot fi particularizate, astfel incat sa corespunda cel mai bine pentru aplicatia data. Va rugam sa contactati OMS pentru discutii referitoare la cerintele dumneavoastra.

  • Vibrometru cu raze multiple
  • Masurare simultana in toate punctele
  • Configurare optica si de raze particularizabila
  • Sensibilitate inalta a masuratorilor
  • Design robust, confirmat in teren
  • Optional, scaner liniar