Gama completa de produse Micro-Epsilon

Scanerele laser produse de Micro-Epsilon sunt printre senzorii cu cel mai inalte standarde din lume in ceea ce priveste precizia si viteza de masurare. Acestia detecteaza, masoara si evalueaza profilurile pe diferite suprafete ale obiectului fara contact.

Sistemele OptoCONTROL sunt utilizate pentru sarcinile de masura si monitorizare. Seria CLSK functionează folosind fibre optice care ofera versatilitate pentru aplicatii si poate fi, de asemenea, utilizat în medii industriale dure.

Micro-Epsilon ofera sisteme inovatoare de masura și inspectie pentru industria metalelor. Ultimele tehnologii sunt utilizate pentru masuratori de grosime, profil și suprafata. 

Sistemele Micro-Epsilon imbunatatesc atat eficienta si calitatea procesului de acoperire în sine, cat si inspectia de suprafata a obiectelor vopsite.

Industria de prelucrare a cauciucului, precum și procesul de producție a anvelopelor este sustinut de Micro-Epsilon cu o serie de sisteme pentru inspectia, monitorizarea și controlul proceselor diverse.

Sistemele de masurare și inspectie de la Micro-Epsilon sunt utilizate în industria de prelucrare a materialelor plastice pentru a asigura o productie eficienta.

Productia de autovehicule

Automatizari industriale

Tehnologia energetica

Producția și prelucrarea materialelor plastice