Targuri & Expozitii

SPECTROMAS alaturi de principalii sai parteneri participa anual evenimente dedicate aplicatiilor industriale.
Pagina curenta este dedicata acestor evenimente si descrie produsele, noutatile si discout-urile speciale aplicabile.

DANUBIA ADRIA – Simpozion International de Mecanica Experimentala 

Al 35-lea Simpozion International Danubia Adria de Mecanica Experimentala a avut loc in perioada 25-28 Septembrie 2018 la Hotel International din Sinaia si a fost organizat de Asociatia Romana de Tensometrie si Incercarea Materialelor ARTENS si Societatea Internationala Danubia – Adria de Metode Experimentale .

Lucrarile acceptate la Simpozion pentru prezentare orala sau poster au fost evaluate de catre membrii Comitetului Stiintific dupa prezentare, iar cele selectionate vor fi publicate ulterior in varianta extinsa in revista Materials Today: Proceedings, ce apartine grupului editorial ELSEVIER si este indexata ISI .

SPECTROMAS a fost unul dintre sponsorii principali al acestui eveniment.

Am avut onoarea de a prezenta ultimele noutati din domeniul Sistemelor Optice si al Echipamentelor de Testare si Masurare. Invitatii simpozionului au putut beneficia si de cateva demonstratii live cu echipamentele GOM si HBM la standul Spectromas.

Pagina web a evenimentului : https://www.das2018.ro/

 

danubia adria

Demo Metal Vest 2018

Va invitam in perioada 09-12 aprilie 2018 sa ne vizitati in cadrul targului Demo Metal Vest, unde va vom va intampina cu demonstratii LIVE, discount-uri si oferte aniversare exclusive, valabile pe perioada targului si informatii detaliate despre produsele si serviciile noastre.

Pentru orice alte informatii sau detalii suplimentare, ne puteti contacta prin e-mail la adresa sales.cluj@spectromas.ro sau telefonic la numarul 0264-588378.

banner nl 1 Demo Metal

Metal Show 2018

Va invitam in perioada 17-20 aprilie 2018 sa ne vizitati in cadrul targului METAL SHOW, unde va vom va intampina cu demonstratii LIVE, discount-uri si oferte aniversare exclusive, valabile pe perioada targului si informatii detaliate despre produsele si serviciile noastre.

Pentru orice alte informatii sau detalii suplimentare, ne puteti contacta prin e-mail la adresa scanare3d@spectromas.ro sau telefonic la numarul 021-310 1095.

banner nl 2 MetalShow_v2
Right Menu Icon