Targuri & Expozitii

SPECTROMAS alaturi de principalii sai parteneri participa anual evenimente dedicate aplicatiilor industriale.
Pagina curenta este dedicata acestor evenimente si descrie produsele, noutatile si discout-urile speciale aplicabile.

DANUBIA ADRIA – Simpozion International de Mecanica Experimentala 

Al 35-lea Simpozion International Danubia Adria de Mecanica Experimentala va avea loc in perioada 25-28 Septembrie 2018 la Hotel International din Sinaia si va fi organizat de Asociatia Romana de Tensometrie si Incercarea Materialelor ARTENS si Societatea Internationala Danubia – Adria de Metode Experimentale .

Lucrarile acceptate la Simpozion pentru prezentare orala sau poster vor fi evaluate de catre membrii Comitetului Stiintific dupa prezentare iar cele selectionate vor fi publicate ulterior in varianta extinsa in revista Materials Today: Proceedings, ce apartine grupului editorial ELSEVIER si este indexata ISI .

SPECTROMAS este unul dintre sponsorii principali al acestui eveniment.

Puteti gasi toate detaliile legate de organizarea simpozionului si transmiterea lucrarilor pe pagina web : https://www.das2018.ro/

 

danubia adria

Demo Metal Vest 2018

Va invitam in perioada 09-12 aprilie 2018 sa ne vizitati in cadrul targului Demo Metal Vest, unde va vom va intampina cu demonstratii LIVE, discount-uri si oferte aniversare exclusive, valabile pe perioada targului si informatii detaliate despre produsele si serviciile noastre.

Pentru orice alte informatii sau detalii suplimentare, ne puteti contacta prin e-mail la adresa sales.cluj@spectromas.ro sau telefonic la numarul 0264-588378.

banner nl 1 Demo Metal

Sisteme de achizitie date, TRADUCTOARE si Marci tensometrice

hbm

ATOS CORE si ATOS TripleScan – 2 modele de scanere 3D consacrate

triple scan

Metal Show 2018

Va invitam in perioada 17-20 aprilie 2018 sa ne vizitati in cadrul targului METAL SHOW, unde va vom va intampina cu demonstratii LIVE, discount-uri si oferte aniversare exclusive, valabile pe perioada targului si informatii detaliate despre produsele si serviciile noastre.

Pentru orice alte informatii sau detalii suplimentare, ne puteti contacta prin e-mail la adresa scanare3d@spectromas.ro sau telefonic la numarul 021-310 1095.

banner nl 2 MetalShow_v2
Right Menu Icon