Software achizitie, vizualizare si analiza date

Evidas

Evidas – Rezultate masurate in doua ckick-uri

Evidas reprezinta noua solutie software fiabila pentru achizitia si analiza datelor

  • rapid (deschideti Evidas si apasati start – datele sunt achizitionate si masurate)
  • desigh intuitiv (beneficiati de un flux de lucru clar)
  • integrare cloud (aveti posibilitatea sa transferati masuratorile efectuate in cloud-ul HBM)
  • asistenta permanenta online si on site

Catman

catman: Vizualizare – Salvare – Automatizare – Analiza

Sunteți confruntat cu o sarcină dificilă de măsurare și aveți nevoie de software care oferă mai mult decât o achiziție de date? software-ul de achiziție de date catman (DAQ) permite vizualizarea, analiza și stocarea datelor în timpul măsurării și raportarea după.

Configurați catman pentru a vă satisface pe deplin cerințele și beneficiați de utilizarea gamei largi de funcții ale software-ului. Indiferent dacă este vorba despre teste mobile pe șosea, testarea componentelor în bancurile de testare, sarcini de monitorizare sau cercetare: software-ul catman DAQ se ridică la orice provocare.

Catman Enterprise

Software-ul de achizitie de date pentru teste cu numar mare de canale

Software-ul catman Enterprise DAQ este cea mai bună alegere pentru teste cu până la 20.000 de canale de măsurare și, prin urmare, este ideal pentru aplicații aerospațiale. Împărtășiți datele dvs. de măsurare live cu toată echipa de proiect – din întreaga lume.

HBM aduce soluția la ușă: inginerii noștri experimentați vor proiecta și crea un sistem la cheie care să fie gata de măsurat.

Perception

Software-ul Perception este proiectat pentru procesarea rapidă și fiabilă a unor cantități mari de date și, prin urmare, este ideal pentru achiziționarea de date de mare viteză.

FASTpress suite

FASTPress suite este soluția perfectă pentru utilizarea în analiza proceselor de producție și sprijină funcția și controlul calității în producție.

Somat TCE

Somat Test Control Environment (TCE) este software-ul pentru controlul și configurarea testelor care este furnizat cu fiecare sistem eDAQ și eDAQ-lite DAQ.

Somat InField

Somat InField este un program versatil de performanță și analiză de teren care este optimizat pentru utilizarea cu hardware-ul Somat.

Drivers & API

Consultați lista de compatibilitate a sistemelor de achiziții de date HBM cu software-uri de la terțe părți precum NI și LabVIEW.

PanelX

PanelX este un software inovator de cântărire special conceput pentru a satisface cerințele tehnologiei de cântărire pentru a parametriza produsele HBM.