Terminale pentru cantarire, Indicatoare si electronica pentru o gama larga de aplicatii

Cu funcționalități de ultimă oră, interfețele industriale, software-ul și designul produselor noastre sunt ideale pentru aplicații de cântărire dinamice și statice. Indiferent dacă este vorba de umplere, dozare, verificare prin cântărire sau sortare, terminalele noastre de cântărire, indicatoarele de greutate și electronica de cântărire sunt robuste și durabile chiar și în medii dure.

daq_wtx120_004

Orice celulă de sarcină analogică cu marci tensometrice poate fi conectată la terminalul de cântărire ce poate fi montat pe șină WTX120. Indicatorul de greutate este ideal pentru umplere, dozare și sortare și se poate integra în sistemele industriale standard de control datorită interfețelor industriale Ethernet și Fieldbus. Apăsarea butoanelor, afișarea și navigarea textului permit o operare ușoară pe teren. Ca un avantaj suplimentar, software-ul intuitiv de cântărire HBM PanelX vă ajută de la prima pornire si pana la activitati de mentenanta.

daq_wtx110_008

Terminalul de cântărire WTX110-A este potrivit perfect pentru sarcini statice sau dinamice de umplere sau dozare. Dispune de o carcasă robustă din oțel inoxidabil și este certificată IP69K. Acest lucru face ca acesta să fie alegerea ideală pentru aplicațiile industriale și pentru cântărirea în comerț în medii dure sau pentru produsele cu cerințe stricte de igienă. Industriile specifice produselor alimentare, farmaceutice și chimice, vor beneficia în special și în mare măsură de aceste caracteristici de top.

WTX110-A poate fi conectat la orice celulă de sarcină analogică. Display-ul color TFT de înaltă clasă și software-ul de cântărire PanelX permit operarea ușoară și confortabilă la fața locului – toate la un raport excelent preț-performanță!

Untitled_

Indicatorul de cântărire WE2107 permite monitorizarea și controlul proceselor de cântărire indiferent daca se deruleaza in regim static sau dinamic. WE2107 se adaptează perfect la nevoile dvs., indiferent de provocare. Deci, cu WE2107, veți putea implementa mai multe tipuri de scări cu un singur dispozitiv:

platforme de cântărire
cantare pentru camioane
cantare pentru containere
cantare mobile
cantare pentru dozare
cantare pentru umplere

Untitled

DIS2116 este sistemul de cântărire digital care permite cantarelor pentru camioane să respecte cele mai recente cerințe privind siguranța și eficiența.

Deoarece funcțiile DIS2116 depășesc cu mult funcțiile unui afișaj pur digital – ele permit, de asemenea, configurarea ușoară a tuturor caracteristicilor relevante (de exemplu, configurația scalei, compensarea încărcării off-center, regimurile legal-for-trade, filtrele de semnal de măsurare) oferind o securitate maximă a datelor