PMX Sistem de control si achizitie de date: pentru bancuri de incercare si productie

PMX este sistemul nostru de masurare precis, de incredere si flexibil, care se utilizeaza pentru procesarea unei cantitati mari de date, in cazul aplicatiilor multi-canal.

Datele sunt procesate si livrate prin intermediul unor interfete Ethernet industriale. Pentru setare si diagnoza se foloseste o interfata web, usor de utilizat, furnizata printr-o interfata TCP/IP. Sarcini mai simple de automatizare se pot implementa direct, prin intermediul softului PLC integrat, in conformitate cu IEC-61131.

 • 2-16 canale pe modul (expandabile individual)
 • Clasa de precizie 0,05 cu certificate de calibrare stocate in memoria interna
 • Interfete Profinet, EtherCAT, Ethernet IP, TCP/IP
 • Pregatire pentru aplicatii IoT (Internet of Things) precum diagnoza de la distanta, integrare web

PME – Conditioner de semnal pentru masuratori industriale, conectat la o magistrala de comunicatie (fieldbus).

PME este un sistem de masurare inteligent, ideal pentru utilizarea in cadrul aplicatiilor descentralizate de masuratori industriale, cum ar fi in procesele de productie cu utilaje mari sau in cadrul bancurilor de testare pentru probe functionale sau de putere. De asemenea, se poate folosi in zone cu atmosfera potential exploziva. Modulele sale de amplificare, de sine statatoare, inregistreaza parametrii masurati, precum forta, presiunea, temperatura, viteza de rotatie si cuplul, pentru procesare digitala interna. Un asistent software gratuit si interfetele de comunicatie standard, cum ar fi CAN si Profibus DP, permit integrarea rapida a modulelor.

 • Clasa precizie HBM: de la 0.1 la 0.03
 • Canale de masurare: de la 1 la 8

Controlerul de proces MP85A: Evaluare completa a proceselor de presare si asamblare,  cu mesaj imediat OK/not-OK

MP85A FASTpress este un sistem de monitorizare care achizitioneaza datele de la procesele de presare si/sau asamblare, cum ar fi nituirea, stantarea sau asamblare prin presare, la o rata de pana la 300 cicluri pe minut cu o rezolutie de 24 bit. Acest conditioner de semnal industrial este ideal pentru monitorizarea productiei sau pentru testarile de la capatul liniei de productie.

Sistemul MP85A FASTpress identifica problemele in timp real si permite detectarea uzurii sculelor in timpul operarii, datorita metodei sale de evaluare care foloseste o banda de toleranta sau pana la 9 ferestre de toleranta, ce pot fi configurate dupa dorinta.

FASTpress Suite Software este un soft pe 3 nivele si este ideal pentru orice aplicatie. El include PME Assistant si instrumente de programare si vizualizare.

Sistemul MP85A FASTpress este, de asemenea, disponibil in versiune ”switch” pentru testarea tactila (haptica) a butoanelor de actionare.

 

 • Clasa de precizie HBM: 0.1
 • Cicluri de presare: pana la 300 pe minut
 • Interfete digitale: intrari/ iesiri digitale, fieldbus

Controlerul de proces MP85A-S EASYswitch: Pentru testări tactile (haptice) și funcționale eficiente

Controlerul industrial de proces MP85A-S are două intrări pentru semnale digitale universale și achiziționează simultan o varietate largă de date de măsurare, referitoare la funcționarea și testarea tactilă a butoanelor de acționare, într-un singur ciclu de testare.

 

MP85A-S EASYswitch se folosește, de exemplu, în industria auto și a mobilei pentru testarea la capătul liniei de fabricație a unor elemente, cum ar fi butoane de acționare, sertare, elemente de închidere, etc. Acest controler de proces este dotat cu algoritmi de calcul puternici, ferestre de toleranță și alarme rapide pentru valori limită și poate fi adaptat la proces în mod individual, astfel încât să asigure un control de calitate 100% – garanția unei bune funcționări în timp a butoanelor de acționare și a sistemelor de închidere.

MP85A-S EASYswitch poate verifica simultan până la 5 elemente de acționare, permite vizualizarea în timp real a datelor măsurate și poate fi reconfigurat simplu și rapid în cazul modificărilor în procesul de producție, datorită spațiului de stocare, care poate memora până la 1000 seturi de parametri. În același timp, pachetul software FASTpress Suite simplifică semnificativ configurarea sistemului și evaluarea datelor.

Clasa de precizie: 0,1
Interfețe: Ethernet industrial, intrări/ieșiri digitale, fieldbus
Spațiu de stocare (seturi de parametri): 1000

digiCLIP: Condiționere modulare de semnal pentru automatizări de proces și de fabrică

 

Fie că este vorba de forță, presiune, cuplu sau masă, condiționerul modular de semnal digiCLIP achiziționează datele din timpul monitorizării proceselor industriale, în mod rapid și precis. Condiționerul a fost special conceput pentru aplicații în automatizări. El dispune de un mecanism de prindere compatibil cu montarea pe șine DIN și poate lucra cu orice traductor cu mărci tensometrice în configurație punte întreagă.

 

Device Type Manager este un software gratuit care permite, simplu și rapid, parametrizarea, controlul și diagnoza condiționerului. În plus, digiCLIP poate identifica automat traductoarele echipate cu TEDS (Transducer Electronic Data Sheet). digiCLIP este ușor de utilizat chiar și de către personal fără pregătire prealabilă.

Clasa de precizie HBM: 0,05
Traductoare: orice traductor cu mărci tensometrice în configurație punte întreagă
Interfețe: CANopen, PROFIBUS DP, DeviceNet

CLIP – Amplificator analog pentru aplicații industriale

Amplificatorul analog CLIP are o carcasă ușoară de plastic și este conceput pentru aplicații în producție sau bancuri de testare. Se poate monta ușor pe șină DIN. Modulele CLIP pot alimenta în curent continuu sau cu frecvență purtătoare și lucrează cu toate traductoarele cu mărci tensometrice care măsoară forța, deplasarea, cuplul sau masa. CLIP reprezintă o combinație optimă între integrare rapidă și ușurință în utilizare și este o soluție ieftină pentru achiziționarea de date în mediul industrial.

Clasa de precizie HBM: 0,1
Intrări de măsurare pentru semnalele obișnuite din producție sau bancuri de probă
Poate fi extins cu: ieșire în curent, valori limită, modul de tarare

CLIPX – Noul Conditioner de semnal pentru aplicații industriale

Noul conditioner de semnal ClipX are o clasa de acuratete de 0.01 si o latime de masurare de 3.5 kHz. Cu multitudinea de intrari de masurare si interfete standard deschise, este un amplificator de masurare deosebit de flexibil pentru utilizarea in bancurile de productie si de testare.

 • Clasa de precizie HBM: 0,1
 • Intrări de măsurare : traductoare cu marci tensometrice tip punte intreaga si jumatate de punte, traductoare piezorezistive, potentiometru, Pt100, curent si tensiune
 • Interfete: PROFINET, EtherCAT®,PROFIBUS, Ethernet/IP™*, analog (V/mA,) digital-I/O, si Ethernet (TCP/IP)
 • IIoT (Industrial Internet of Things): functii inteligente (diagnostic si analiza), operare in paralel, fara interactiune a PLC si a interfetelor de service

PACEline CMA – Amplificator analog de sarcină: Măsoară semnale între 1000 și 5 milioane pC

 

Amplificatorul analog de sarcină PACEline CMA este compact și transformă semnalele de la orice senzor piezoelectric, în semnale standard +/- 10V. Datorită acestui fapt, el poate fi folosit într-un număr mare de aplicații de măsurători industriale, cum ar fi procesele de îmbinare și presare sau monitorizarea proceselor de asamblare. Caracteristicile principale ale acestui produs sunt siguranța și simplitatea în manipulare, fiabilitatea absolută și un raport preț-calitate foarte bun. Integrat într-un lanț de măsurare piezoelectric HBM PACEline, acest amplificator facilitează obținerea de rezultate de măsurare de încredere și are un timp de configurare foarte redus.

Clasa de precizie: 0,5
Domeniul de măsurare între 1000 și 5000000 pC (pico Coulomb), în funcție de versiunea utilizată
Două domenii de măsurare calibrate: 100% și 20%
Intrările și ieșirile de semnal sunt izolate galvanic

PACEline CMD – Amplificator digital de sarcină: Măsoară semnale între 50 și 2 milioane pC

Amplificatorul digital de sarcină PACEline CMD pentru senzori piezoelectrici măsoară cu precizie semnale rapide de forță, presiune și cuplu. Este ideal pentru aplicații de măsurări dinamice, cum ar fi cele din monitorizarea proceselor de presare sau din testele la capătul liniei de fabricație în industria auto, datorită domeniului de măsurare foarte larg și a unei rate de eșantionare de până la 50 kHz. Amplificatorul se poate integra foarte ușor în lanțul de măsurare prin intermediul interfețelor digitale sau analogice și se configurează fie prin Ethernet, fie prin Asistentul software.

Clasa de precizie HBM: 0,5
Domeniul de măsurare: între 50 și 2000000 pC
Gradul de protecție: până la IP65

Amplificatoare de măsurare din seria MVD: Amplificatoare cu frecvență purtătoare și în curent continuu

MVD2555 și MVD2510 sunt amplificatoare de măsurare ideale pentru domeniul industrial. Au o carcasă robustă, cu protecție la praf și au fost optimizate pentru montarea în panou. Amplificatoarele sunt dotate cu memorii Min/Max, valori limită și diferite tipuri de semnale, ceea ce asigură maximum de încredere în cadrul aplicațiilor. Ambele aparate au ieșire analogică liber scalabilă, care permite o adaptare rapidă la condițiile de măsurare și asigură rezultate de foarte bună calitate.

Clasa de precizie: 0,1
Dimensiuni carcasă: 153 x 72 x 212 mm (L x Î x A)
Gradul de protecție: IP51 (panoul frontal)

SCOUT55 – Amplificator cu frecvență purtătoare: Compact și ușor de utilizat

SCOUT55 este un amplificator mobil, cu frecvență purtătoare, potrivit pentru utilizarea într-un domeniu larg de servicii și operațiuni de calibrare. Este ușor de transportat, are carcasa protejată la praf, iar mânerul de purtare poate fi folosit și ca suport pentru așezare. SCOUT55 procesează semnalele de la o gamă variată de traductoare de forță, presiune, deplasare, cuplu și masă.

 

SCOUT55 are o zonă de memorie în care poate stoca până la opt seturi de parametri de configurare, două memorii pentru valori maxime și patru valori limită. Valorile măsurate pot fi accesate fie prin ieșirea analogică liber scalabilă, fie prin interfața serială RS-232. Opțional, este disponibilă și interfață RS-485. Ecranul cu leduri roșii este ușor de citit și, împreună cu panoul de control cu tastatură, face din acest amplificator un dispozitiv mobil ideal pentru utilizarea în mediul industrial.

Clasa de precizie: 0,1
Interfețe: RS-232; opțional RS-485
Gradul de protecție: IP51 (panoul frontal)

Sistem de măsurare MGAII/ME: Electronică pentru măsurători industriale cu carduri plug-in în format de 19 inch

Sistemul MGAII/ME oferă diferite carduri plug-in ME care permit măsurarea și achiziția unor mărimi precum forța, presiunea, masa sau cuplul. Sistemul este ideal pentru procesarea centralizată a datelor în dulapuri de control și se bazează pe o tehnologie de măsurare care-i permite utilizarea în producție și pe liniile de asamblare, indiferent dacă este vorba despre măsurători rapide de forțe în procesele de ștanțare sau presare sau despre aplicații de cântărire ce necesită stabilitate ridicată în timp. Sistemul are un design robust și o compatibilitate electromagnetică (EMC) excelentă, iar tehnologia de măsurare dual-range furnizează o clasă de precizie de până la 0,1%, la rezoluție înaltă.

Clasa de precizie: 0,1
Carcasă: Card plug-in în format de 19 inch.
Ieșire în tensiune: ±10 V
Intrări de măsurare: pentru semnalele obișnuite din producție, bancuri de probă sau tehnologia cântăririi

MC2A / MC3 – Convertoare de semnal pentru traductoare cu mărci tensometrice sau inductive

 

MC2A și MC3 sunt convertoare de semnal (amplificatoare de măsurare) eficiente, universale și fiabile. Sunt o soluție ieftină din punct de vedere economic pentru aplicațiile din domeniile automatizării industriale și monitorizării producției.

Convertoarele lucrează în frecvență purtătoare, ceea ce permite obținerea unor lanțuri de măsurare robuste și protejate la interferențe electromagnetice.

Clasa de precizie HBM: 0,1
Intrări de măsurare: pentru semnalele obișnuite din producție, bancuri de probă sau tehnologia cântăririi
Ieșire în tensiune: ±5 V, opțional ieșire în curent
Carcasă protejată la praf și la stropiri accidentale